logo reuniesite

Extra opties voor uw reüniewebsite

Fotogalerijen
Praten over de reünie is leuk maar wat dacht u van oude herinneringen ophalen door het bekijken van archieffoto's. Alle reünisten kunnen foto's naar ons mailen. Wij plaatsen ze voor u in verschillende galerijen. Dit verhoogt de voorpret. Tevens kunt u na de reünie foto's naar ons mailen. We maken dan een galerij met alle foto's van het evenement. Alles netjes en overzichtelijk, zonder zorgen.

galerijen

Barcode op toegangsbewijs (inclusief scanners)
U kunt de toegangsbewijzen automatisch laten voorzien van een barcode. Deze barcode kan bij de ingang gescand worden waardoor alle gegevens van de reünist zichtbaar worden op het beeldscherm. Uiteraard leveren we de scanners erbij. Deze worden tijdig naar u toe gestuurd. Internet bij de toegang is hierbij wel een vereiste. Het scannen van toegangsbewijzen verhoogt de doorstroomsnelheid aan de deur aanzienlijk. Wij adviseren scanners dan ook voor de grotere reünies.

Barcode en scanners

Badges
Deelnemers aan uw reünie zullen elkaar eerder aanspreken als ze aan de naam op een badge kunnen zien hoe iemand heet en van welk jaar hij is. Wilt u geen omkijken hebben naar het maken van Badges voor alle reünisten? Wij hebben deze service in huis. Voor een redelijk bedrag leveren wij alle badges voorzien van de volledige naam en het jaar van (school)verlaten van de reünist. En natuurlijk full-color en in de sfeer van uw reüniewebsite.

badges

arrow_drop_up